Zonnebrillen trends 2017

Jun 16 ,2017

All Cheap Sunglasses presents; Zonnebrillen trends 2017!

Heb jij ook altijd zoveel moeite met het kiezen van zonnebrillen maar houdt je er niet van als mensen de keuzes voor je maken? Dan ben ik er voor je! Ik vertel je hier de actuele trends van 2017 rondom zonnebrillen. Ik vertel je niet welke zonnebrillen je moet kopen maar ik geef je een klein duwtje in de richtingen waaruit jij kan kiezen. Daarom presenteer ik hierbij de beste zonnebril trends 2017. Van Cateye lenzen tot houten texturen. Let’s go!

Woodlook

Dit is misschien wel één van de grootste opkomende trends voor de zomer van 2017; deze zonnebril heeft een frame met woodlook. Afgelopen zomer zag je ze steeds meer voorbijkomen, al helemaal op feesten en festivals. Zo heb je bijvoorbeeld de Orlando - Brown, de zonnebril die de woodlook compleet heeft overgenomen. Ook zou je kunnen gaan voor woodlook brillenpootjes met de Boston - Blue.

Woodlook zonnebril

De spiegellenzen

Ook een grote zonnebrillentrend voor de zome van 2017: de Spiegel Lens! Zonnebrillen waarbij je je ogen niet kunt zien, dat altijd handig. Heb je een enorme kater en wil je het liefst je ogen verbergen? Spiegellenzen. Zie je wat knappe vrouwen/mannen voorbij lopen en wil je daar even van genieten? Spiegellenzen. Zoals je ziet zijn de spiegellenzen erg handig. Daarnaast zijn ze ook erg tijdloos en modieus! De Phoenix Purple is een zekere aanrader! 

Cateye zonnebril

De cateye zonnebrillen zijn terug van weggeweest! Na een tijdje uit de mode te zijn geweest zijn ze nu weer super populair. De Cat Eye is langzaam getransformeerd in grotere vierkante zonnebrillen, maar hij is toch echt helemaal terug! Deze vorm is nog één van de weinige brillen die echt alleen voor vrouwen is.. De Cat Eye staat meestal charmant en sexy, dus is er zeker eentje om in je collectie te hebben! Neem bijvoorbeeld de Granada - Gold, een erg opvallende cateye zonnebril. Wil je iets minder opvallen? Dan is de Tokyo iets voor jou!

Round and reckless

Artisticiteit en elegantie. Dat is wat deze zonnebrillen uitstralen. Ook bekend als de hippie zonnebril. Wie John Lennon kent, weet dat deze trend een subtiele verwijzing is naar het bekendste lid van de Beatles en een spreekbuis van een generatie in de jaren 60. Een zeer frisse en steeds terugkomende trend die overigens ook nog eens zeer hip is! Neem maar eens een kijkje naar de Boekarest - Gold, een van mijn favorieten. 

Read 678 Times
Published In Storytellers