De Top 10 Zonnebrillen Trends van 2022: Jouw Essentiële Stijlgids

Als de zon weer boven de horizon klimt en de dagen langer worden, is het tijd om je zonnebrillen collectie een frisse update te geven. Zonnebrillen zijn niet alleen noodzakelijk voor oogbescherming, maar ook een essentieel modeaccessoire. Laten we eens kijken naar de top tien zonnebrillen trends van 2022 die een plek verdienen in jouw modieuze zonnebrillen garderobe.

1. Oversized en Rechthoekig: Oversized brillen in rechthoekige vormen zijn het helemaal dit jaar. Deze trend is opnieuw tot leven gebracht door beroemdheden en modellen die deze stijl adoreren voor zijn mix van retro en moderne flair.

2. Ronde Lenzen: Voor degenen die hun liefde voor vintage willen uiten, zijn ronde lenzen sterk terug. Geïnspireerd door de jaren '70 is deze stijl perfect voor diegenen die hun creatieve kant willen tonen.

3. Kleurrijke Lenzen: 2022 is het jaar om kleur aan je zonnebril toe te voegen. Roze, geel en blauw zijn slechts een paar van de beschikbare opties. Deze kleurrijke brillen geven elke outfit leven en pit.

4. Cateye Brillen: Dit klassieke, chique ontwerp is nooit echt van het mode toneel verdwenen. Het cat-eye ontwerp heeft een flatterend effect op bijna elk gezichtstype en biedt een dramatisch, opvallend silhouet.

5. Futuristische Brillen: Deze trend is de definitie van modern. Met scherpe lijnen en unieke vormen zijn deze brillen de perfecte manier om je avant-garde stijl te tonen.

6. Geometrische Brillen: Dit is een uitstekende keuze voor degenen die van moderniteit met een twist houden. Het assortiment geometrische vormen varieert van de complexe polygoon tot de eenvoudige vierkant, rond of driehoekig.

7. Duotoon Brillen: Deze trend bestaat uit brillen met twee verschillende kleuren op de boven- en onderkant van de brillenglazen. Het is gewaagd, uniek en zeker een blikvanger.

8. Transparante Brillen: Voor een strakke, minimalistische uitstraling zijn transparante brillen een geweldige keuze. Ze werken met vrijwel elke outfit en bieden een coole, moderne look.

9. Milieuvriendelijke Brillen: Terwijl duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zie je ook dat brillenmerken zich aanpassen. Milieuvriendelijke zonnebrillen, gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen, worden steeds populairder en zijn een geweldige keuze voor de milieubewuste consument.

10. Kettingen voor Brillen: Deze trend voegt een ornamentale touch toe aan je zonnebril. Kettingen zijn niet alleen praktisch (je verliest je zonnebril minder snel), maar ze maken ook een uitgesproken stijlverklaring.

Zoals je kunt zien, gaat de zonnebril mode in 2022 in alle richtingen, van retro tot futuristisch, van kleurrijk tot transparant. Het belangrijkste is om te kiezen voor een stijl die bij je past en die je draagt met vertrouwen. Vergeet niet dat de beste zonnebril de zonnebril is die je wilt dragen!